Accountantskantoor W. van Lit
Sinds 1994

Na jaren ervaring opgedaan te hebben als accountant, besloot dhr. W. van Lit in 1994 een eigen accountantskantoor te starten. De eerste drie jaar werd vanuit huis gewerkt, maar aangezien de werkzaamheden bleven toenemen, werd in 1997 besloten tot de bouw van een afzonderlijk kantoor.

Het dichtbij huis werken was bijzonder goed in de smaak gevallen. En daarom werd het kantoorpand gebouwd naast de woning. Tot op de dag van vandaag wordt vanuit daar de klant ondersteund op allerlei gebieden van financiële dienstverlening.

Ervaring en betrokkenheid 

Al meer dan 35 jaar werkzaam in de accountancy waarvan 20 jaar met een eigen kantoor, dat resulteert in bijzonder veel ervaring met alles omtrent ondernemerschap en financiële dienstverlening. Niet alleen eigenaar W. van Lit loopt als AA-accountant (Accountant- en Administratieconsulent) al lang mee in de accountancy, ook de medewerkers zijn échte vakmensen met jarenlange ervaring.

Uit de jarenlange ervaring weet accountantskantoor W. van Lit precies waar de klant behoefte aan heeft, namelijk: Een ervaren en betrokken accountant bij de onderneming van de klant, voorzien van de beste tools. Het klantenbestand bestaat voor een groot deel uit handels- en productiebedrijven en dienstverlenende organisaties uit het midden- en kleinbedrijf.

Samenwerkingen

Op projectbasis werken wij samen met verschillende specialisten. Hierdoor kunnen wij de allerbeste kwaliteit leveren. Een goed voorbeeld daarvan is de regelmatige samenwerking met registeraccountant Willem van Lit MSc van VAN LIT Financial Services. De samenwerking met de verschillende expertises resulteert in het feit dat we veel kennis tot onze beschikking hebben. Hiermee hebben we al veel klanten van de beste adviezen kunnen voorzien. Accountantskantoor W. van Lit is aangesloten bij de NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountant).

W. van Lit. Accountantskantoor in Goes, accountant in Zeeland

Accountantskantoor ­W. van Lit
Ervaren en betrokken